Nederlands

Nieuwe ouderenadviseur bij de SWOS

Mijn naam is Britt van Roozendaal, ik ben 43 jaar en ben per 15 mei in dienst bij de SWOS als ouderenadviseur. Samen met mijn vrouw Kim, dochter Maud en hond Nori woon ik in Amersfoort. Als klein kind kwam ik veel in Soest omdat mijn familie daar woonde. Nu fiets ik met plezier drie in de week van Amersfoort naar Soest. In mijn vrije tijd schilder ik, vooral portretten. En ik wandel veel met onze hond. Daarnaast loop ik wekelijks een rondje hard in De Treek. 

Nadat ik de SPH heb gedaan, heb ik veel gewerkt in de psychiatrie en maatschappelijke opvang. Ambulant werken, bij de mensen thuis komen, vindt ik het mooiste aspect van het vak. Ik vind het altijd weer boeiend om in de eigen leefomgeving naar levensverhalen van mensen te luisteren en te kijken of we iemand nog meer in zijn kracht kunnen zetten of kunnen ondersteunen waar nodig.

Je kan bij mij terecht voor informatie, advies en ondersteuning op gebied van wonen, zorg, welzijn en zingeving. Heb je vragen of wil je dat we even meedenken? Neem dan contact op met het secretariaat: 035 - 602 36 81.

Nieuwsoverzicht