Nederlands

Start jij binnenkort. bij één van de volgende cursussen?

Bij OC Klaarwater is er nog plek bij de cursussen: Filosofiekring, Levensverhaal schrijven en Spaans! 

Filosofiekringen

De filosofiekringen in Soest bestaan al een aantal jaren en hebben zich met veel plezier al door heel wat boeken heen geworsteld. Elk seizoen staat een boek op het programma aangevuld met een aantal losse artikelen. Aan de hand van de tekst gaan we met elkaar in gesprek. Dat levert de nodige reflectie op en daar is het ons om te doen. Inmiddels hebben we als kringen enige ervaring opgebouwd, maar speciale voorkennis is niet vereist. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het werktempo bepalen we met elkaar. Klik hier voor meer informatie.

Levensverhaal schrijven

Mogelijk speelt de gedachte al enige tijd door het hoofd om het eigen verhaal, of dat van iemand anders, op te schrijven. Deze cursus biedt structuur en steun om dit te verwezenlijken. Kernvragen zijn voor ‘Wie’, ‘Waarom’ en ‘Wat wel en wat niet’ schrijf ik? Uit verschillende structuren kan gekozen worden om het verhaal vorm te geven. Het kan naar keuze verrijkt worden met documenten en foto’s. Klik hier voor meer informatie.

Spaans

Lijkt het je leuk om de Spaanse taal te leren? Of wil je graag je Spaans weer opfrissen? Voor verschillende niveau's is nog plek. Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer informatie of wil je jezelf voor één van de cursussen aanmelden? Neem dan contact op met Anja: 035 - 601 06 07 of klaarwater@swos.nl.

Nieuwsoverzicht